Az AIR főző-füstölő kamrák egy univerzális kompakt berendezés, amelyet élelmiszeripari termékek, különösen hús, hal, baromfi és tejtermékek feldolgozására terveztek.

Az AIR füstölő kamra az élelmiszer-feldolgozás technológiai folyamatában biztosítja a szárítást, főzést és füstölést, valamint szabályozott szárítást alacsony hőmérsékleten, hidegfüsttel füstölést és érlelést a technológiai folyamatnak megfelelő automatikus páratartalom szabályozási lehetőséggel.

A hőkezelés és hűtés technológiai folyamatát a készülék működését biztosító vezérlőrendszer irányítja. A vezérlőrendszer lehetővé teszi a termék hőkezelésének technológiai folyamata szakaszának tetszőleges elrendezését a vevő igényei szerint. A vezérlőrendszernek köszönhetően minimális a termék súlyvesztesége.

Főző – füstölőink alapfelszereltségében keringgető ventilátorok frekvenciaváltóval vannak ellátva, amely lehetővé teszi a ventilátor fordulatszámának folyamatos beállítását a technológiai folyamat egyes szakaszaihoz, ami garantálja a maximális folyamathatékonyság elérését!

Nový projekt (5)
Mask

Minden egyes füstölő kocsi fölé el van helyezve a berendezésben egy keringtető ventilátor, amely tökéletes légáramlást és hőmérséklet-eloszlást biztosít a kamrán belül

A klasszikus füstölőkamrától eltérően az AIR füstölő egy hűtővel, vagy úgynevezett AIR lég ozmózissal van ellátva, amely biztosítja a levegő paraméterit az irányított szárításhoz. Ez lehetővé teszi a gyártók számára, hogy hét folyamán gyárthatnak vörös árut és a hét végére lehetőség van fél száraz ill. száraz áru gyártására.

Az AIR főző füstölőkamra alapfelszereltségű hűtőzuhanyokkal van ellátva: a késztermék hőkezelés utáni hűtésére ennek a berendezésnek a működését a kiválasztott programrész alapján a vezérlőrendszer biztosítja akár időben, akár maghőmérsékleten. A termék zuhanyozása után az egész rendszert automatikusan sűrített levegővel öblítjük.

A robusztus felépítés tökéletes szigetelést és hosszú élettartamot biztosít.

A hő forrása lehet:
• Elektromos
• Gázos
• Gőzfejlesztésű

Bitmap (9)
Technikai adatok

Érdeklik Önt a hangszereink?

Nyugodtan írjon nekünk e-mailt az érdeklődésével. Örömmel foglalkozunk Önnel.