CÉGINFORMÁCIÓ

A PSG plus KFT létrejöttével főleg az élelmiszeripari gépek konstrukciók tervezésével, gyártásával és szervizelésével kezdett foglalkozni.

Üzem fő profilja elsősorban főző és füstölő és egyéb élelmiszeripari berendezések gyártása a húsiparban, tejiparban és a halfeldolgozásban. ´Úgyszintén bedolgozunk a boripar technológiájában is.

Alkalmazottjaink sok éves gyakorlattal rendelkeznek főleg a gépi berendezések gyártásánál, ami garantálja a megbízhatóságot és minőséget. Technológiai folyamatoknál szerzett sok éves tapasztalataink nagyban elősegítik a húsfeldolgozásnál az optimális programok meghatározását. A technológiánk alkalmazkodik az adott feldolgozó helység méreteihez. Cégünk termékei valamennyi technológiai és higiéniai normáknak megfelelnek. Minden irányítási és monitorozási rendszerek melyek irányítják gépjeinket saját fejlesztésű szellemi termékünk.

Fő programunk elsősorban az új berendezések gyártása és eladása, de foglalkozunk gépek felújításával és úgy szintén azok árusításával az élelmiszeriparban.

Fő célunk megbízható élelmiszeripari gépek gyártása és értékesítése elfogadható áron, valamint a vásárló kéréseinek teljesítése, megfelelő garanciális és garancia utáni szervizelést biztosítani. Az innovációs technológiai fejlesztéseken állandóan dolgozunk a jobb minőség érdekében így üzleti partnereinket jobban ki tudjuk elégíteni és betartjuk a jogszabályban előírt feltételeket.

service

20 éves tapasztalatunk van

2002-ben indítottuk el első felújító műhelyünket.
manufact1

12 éve vagyunk gyártó

2010 óta gyártjuk saját füstölési technológiai berendezéseinket.
manufact1

2 saját növény

Szlovákiában 2 üzemben gyártunk és újítunk fel berendezéseket.
camerawrld

Több mint 5000 darab

Ez az a felszerelésmennyiség, amelyet már 18 különböző országba szállítottunk.
construct

Egyedi design

Saját mérnöki és tervezői részlegünk van.
award

Fontos kiállítások

2011 óta több mint 13 neves nemzetközi vásáron vettünk részt.
dialog

Testreszabhatóság

Egyedi tervezési megoldások az ügyfél igényei szerint
service1

Minőségi szolgáltatás

A berendezések garanciális és garanciát követő minőségi szervizelésének garantálása.

BERENDEZÉSEK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS SZERVIZELÉSE

Az általunk forgalmazott márkák

_
_

Márkák, amelyeket szervizelünk